Med en kombination av bildspråket från pressbilden och tekniken inom reklamfotot skapar Ellen levande bilder med känsla. I det egna företaget LN Bild i Västervik arbetar Ellen Nielsen Kindstrand som kommersiell och redaktionell fotograf, men uppdragen kommer även från privatpersoner. Fotograferingen sker i den egna studion i Västervik, på plats eller ute hos kund – både i och utanför hemorten Västervik.

— Det är känslan av att få till riktigt bra bilder, att utvecklas och framför allt att ha nöjda kunder som är den stora drivkraften hos mig.
/Ellen Nielsen Kindstrand

Ellen fotograferar produktbilder - Fotograf Ellen Nielsen Kindstrand - LN Bild Västervik

Studiofotografering av klädmärket Cut My Milk från nystartade Stygn, ateljé och design i Västervik. Ellen satte upp studion i butiken när de små modellerna hade slutat förskolan för dagen.

Erfaren fotograf

Intresset för bilder och fotografering väcktes hos Ellen redan som barn och har hållit sig kvar sedan dess. Ellen är en erfaren fotograf efter anställningar som både kommersiell och redaktionell fotograf, och nu även som egen företagare med vidareutbildning inom reklamfoto.

 

https://www.facebook.com/lnbild
LN-Bilds sida här på Västervik.Nu
LN-Bild Västervik - Fotograf Ellen Nielsen Kindstrand

Om författaren

Driver sajten "Västervik.Nu" genom egna företaget Mickes Internetverkstad.

1 kommentar